All for Joomla All for Webmasters

DESPRE NOI

Echipa noastra este formata din persoane integre, cei mai multi dintre noi suntem fosti functionari si cunoastem indeaproape
chestiunile birocratice cu care va puteti confrunta in procesul de inmatriculare a unui automobil in Romania.
Inmatricularipipera.ro face parte dintr un proiect mai amplu prin cate ne am propus sa facem serviciile prestate de stat mai facile celor carora le sunt adresate. Numarul insuficient de functionari publici, legislatia stufoasa si neconcordanta, educatia precara a unor oameni care nu respecta randul la coada de la ghiseu si intra in fata celorlati si multe alte aspecte de acest gen fac ca formalitati care ar trebui sa fie foarte simple la ghisee, sa devina un adevarat calvar pentru cei care vor sa se bucure de servicii publice de calitate.
Echipa noastra este formata din persoane integre, cei mai multi dintre ei fosti functionari care cunosc indeaproape chestiunile birocratice. Ei sunt selectati cu atentie in baza evolutie profesionale pe care au avut o de regula in sistemul public dar si in sistemul privat in zona de front office (adica in relatia directa cu publicul). Incercam astfel, ca acest proiect sa nu fie un simplu bussines, ci un sprijin chiar si pentru autoritati.